T: 024-3712720

FireSafe B.V.: aanwezig op “Recyccling 2016”

Op 25, 26 en 27 oktober a.s. is FireSafe aanwezig op de zevende editie van de vakbeurs Recycling in Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs die dit jaar de focus legt op circulaire economie. Recycling 2016 speelt in op de trends en ontwikkelingen van de huidige economie en op belangrijke onderwerpen vanuit de overheid.

Recyclingprocessen en opslag van inkomende en uitgaande bulkstromen zijn een uitdaging als het gaat over het beveiligen tegen brand. Door organische of chemische broei kunnen er ontstekingen plaats vinden. Door sorteer- en transportprocessen kan er vonkvorming plaats vinden of worden in afvalstromen onterecht aanwezige lithiumbatterijen een bron voor branduitbraak. Opslag, sorteren en verwerken geschiedt in hoge en open hallen; een beginnende brand kan snel uitgroeien tot een onbeheersbare brand.

FireSafe B.V. levert turnkey concepten van OneSeven® of Germany  om broei- en vlamvorming te detecteren en te blussen in recycling omgevingen.  Dit met behulp van drukluchtschuim. Drukluchtschuim wordt steeds vaker door brandweerkorpsen in Nederland gebruikt om te blussen en is nu ook geschikt om als een stationair blussysteem geïnstalleerd te worden.

Laat u tijdens de recyclingbeurs informeren door FireSafe op stand 358.

Wanneer u interesse heeft in het bijwonen van een live demonstratie van drukluchtschuim kunt u dit door middel van een mail aan dv@firesafe.nl kenbaar maken. Na ontvangst sturen wij u zo spoedig mogelijk een reserveringsbevestiging toe, inclusief de betreffende data, tijden en het dagprogramma.

FireSafe - Uw brug naar brandveiligheid