T: 024-3712720

FireSafe B.V.: uw brug naar brandveiligheid

De namen van onze andere bedrijven kent u al: FireX B.V. voor branddetectie en Fire Technology B.V. voor brandbestrijding met behulp van HI-FOG® watermist.

Om invulling te geven aan de behoefte naar meer integrale brandveiligheid hebben wij onze groep per januari 2016 versterkt met de oprichting van FireSafe B.V., leverancier van o.a. schuimblustechnieken.

Met CAF (compressed air foam) schuimblussystemen beschikken we over een breder pakket aan brandveiligheidsinstallaties. Vloeistofbranden en branden in o.a. recyclingbedrijven worden het meest efficiënt geblust met CAF. Het schuim dekt als een deken af, blust en voorkomt een brandverspreiding. FireSafe B.V. maakt gebruik van de systemen van One Seven, al meer dan 30 jaar marktleider op dit gebied.

FireX, Fire Technology en FireSafe bieden een integraal pakket aan brandveiligheidsconcepten aan. Van detectie tot blussen, alles komt uit één hand. Over de kwaliteit valt niet te twisten: onze drie bedrijven werken samen met grote merken van toonaangevende fabrikanten en met specialisten en partners die hun sporen verdiend hebben in het brandveilig maken van gebouwen.

FireSafe B.V. bouwt een brug naar de toekomst op het gebied van certificeerbare brandveiligheid. Compressed Air Foam helpt risico’s in de industrie te beheersen. Niet voor niets beschikken brandweerkorpsen al meer dan 15 jaar over CAF installaties op hun voertuigen. CAF kan helpen om milieurampen te voorkomen. Het blusschuim bevat perslucht en is daardoor licht in gewicht en milieu efficiënt.

Voor meer informatie: https://www.firesafe.nl

In de aankomende periode zijn wij o.a. te vinden op:

VdS Congres
Donderdag 2 juni 2016

FireSafe - Uw brug naar brandveiligheid - foam