T: 024-3712720

Succesvolle presentatie OneSeven drukluchtschuimsysteem

Succesvolle presentatie OneSeven drukluchtschuimsysteem

FireSafe B.V. en BMT Fire en Rescue werken samen om de markt te informeren over en te voorzien van OneSeven drukluchtschuimsystemen.

BMT Fire en Rescue is leverancier van mobiele drukluchtsystemen van de brandweer in Nederland. FireSafe is specialist op het gebied van brandbestrijdingssystemen met de daar bijbehorende detectie- en blusstuursystemen.

Op 28 september jl. presenteerden FireSafe en BMT Fire en Rescue gezamenlijk het drukluchtschuimsysteem van OneSeven op de Chemiebeurs te Dordrecht. De Chemiebeurs is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Chemical Warehouses (VNCW).

Op deze beurs ontmoeten directies, management van bedrijven in de chemieketen, overheden en toeleveranciers elkaar. Tijdens de beurs was er veel belangstelling voor de werking en de mogelijkheden van drukluchtschuimsystemen als brandblussysteem. Drukluchtschuim is efficiënter en milieuvriendelijker dan bestaande conventionele blusschuimsystemen.

Het is zeer geschikt voor het beveiligen van chemie- en bulkopslag, laad- en loszones. Bestaande deluge of klassieke blussystemen met schuimbijmenging kunnen hiermee gemoderniseerd of vervangen worden.

FireSafe - Uw brug naar brandveiligheid - Dordrecht