T: 024-3712720

Over FireSafe

FireSafe, januari 2016 opgericht, is specialist in het leveren van integrale brandbeveiligingssystemen en installaties. Het specialisme wordt versterkt door de samenwerking met specialisten op het gebied van het moderniseren en wet- en regelgevingconform maken van branddetectie- en brandbestrijdingssystemen. De aanpak is een gefaseerde modernisering door te voeren op deze veelal 10 tot 30 jaar oude installaties, waardoor er voor de klant een beperkte impact op de bedrijfsvoering ontstaat.

FireSafe is een zusteronderneming van FireX  en Fire Technology. De drie bedrijven tezamen vertegenwoordigen louter toonaangevende merken met bewezen resultaten en certificeerbare brandbestrijdingssystemen.

Doordat alle kennis en techniek onder één dak aanwezig is wordt de bedrijfscontinuïteit van de klant gewaarborgd. Er worden niet alleen industriële toepassingen geleverd; ook voor brandbestrijdingsconcepten voor specifieke brandrisico’s is FireSafe een geschikte partner.

FireSafe is dealer van stationaire schuimblusinstallaties op basis van CAF, ofwel Compressed Air Foam, van OneSeven uit Duitsland (Gimaeux). OneSeven is wereldwijd al meer dan 30 jaar expert op het gebied van stationaire en mobiele blussystemen. Samen met de zusterbedrijven FireX en Fire Technology  heeft FireSafe toegang tot de productportfolio’s van merken als Advanced, Gimaex , GK, HI-FOG®Honeywell, Kidde (UTC), Siemens en Swiss Securitas group.

Deze leveranciers stellen samen met FireSafe hun expertise in dienst van het leveren van integrale, marktgerichte en op de toekomst voorbereide brandveiligheidsinstallaties.